Formulari de cerca

 • Desde el área de educación se trabaja para garantizar la calidad educativa de los alumnos y alumnas en el sistema educativo actual. Una educación universal, democrática, abierta y participativa, crítica y creativa, próxima y arraigada al entorno. Una educación de calidad para todas y todos.

Noticias

  13/11/2017
  Divendres passat l'alumnat de 4º d'ESO, 1º i 2º de Batxillerat de l'IES de Rafelbunyol, va rebre la visita de Marta Gutiérrez Benet, veïna de Rafelbunyol i treballadora de la Comissió Europea per a parlar del programa Erasmus+ .
  27/10/2017
  L'alumnat del PFQB d'operacions auxiliars de fabricació mecànica van visitar ahir les instal·lacions de Formació Professional Bàsica de l'Institut Escoles Professionals Luis Amigó per a rebre orientació sobre les opcions de les quals disposen per a ampliar la seua formació acadèmica una vegada finalitzen aquest curs.
  26/10/2017
  S'informa que a partir del pròxim dilluns dies 30, d'acord a la sol·licitud de l'AMPA del Ceip Verge del Miracle, durant les entrades i eixides escolars es procedirà a tallar el trànsit completament en la carrer Calvari, tram situat entre el carrer Baptista Fenollosa i la rotonda situada en el carrer José Luis Caso.
  6/10/2017
  Hui comença la commemoració del Dia de la Comunitat Valenciana amb una completa programació de 4 dies d'actes festius i culturals.

Árees