Formulari de cerca

 • Els Programes Formatius de Qualificació Bàsica són projectes amb continguts professionals i el seu objectiu és proporcionar als joves entre 16 i 21 anys d'edat, una formació mínima en una professió amb demanda en el mercat laboral, ampliant les seues possibilitats d'inserció professional. Constitueixen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l'alumnat que ha abandonat l'ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l'Educació Secundària Obligatòria. Aquests programes s'adapten a les circumstàncies personals dels seus destinataris i possibilita la inserció sociolaboral d'aquests.
   
  Durant el curs 2016/2017 s'estan impartint dues modalitats:
   
  OPERACIONS AUXILIARS DE FABRICACIÓ MECÀNICA
   
  S'imparteix una Formació Bàsica: de les àrees Lingüístic-Social, científic-matemàtica, Formació i Orientació Laboral, Prevenció de riscos laborals i Qualitat Medi-Ambiental i el mòdul d'Activitat física i Esport una Formació Específica de soldadura, alumini i metall en el propi centre. A final de curs, en el mòdul de Formació en Centres de Treball, realitzen pràctiques en empreses, la qual cosa facilita la seua inserció laboral.
   
  REPRODUCCIÓ DE MOTLES I PECES CERÀMIQUES ARTESANALS
   
  És una modalitat per a alumnes entre 16 i 21 anys amb Necessitats Educatives Especials amb discapacitats físiques o psíquiques, amb un nivell d'autonomia personal i social que els permeta, a través de la realització d'aquesta acció formativa, accedir i mantenir un lloc de treball. La seua durada és de dos cursos amb l'objectiu de facilitar un procés d'aprenentatge adaptat a les seues necessitats. S'imparteixen els mòduls de Formació Bàsica: Lingüístic-social, Científic-matemàtic, Formació i orientació laboral, Prevenció de riscos laborals i qualitat mitjà-ambiental, Activitat física i esport; i Formació Específica: Reproducció de peces ceràmiques artesanals mitjançant motles, i pràctiques en el propi centre.

Noticias

  12/07/2018
  S'ha obert el termini per a demanar ajudes de vivenda per : Lloguer per a joves i de vivenda, Rehabilitació de vivenda, Rehabilitació d'edificis i Millora de l'eficiència energètica.
  11/07/2018
  10/07/2018
  L'Ajuntament de Rafelbunyol juntament amb Besafilms va estrenar aquest divendres, 6 de juliol, el documental “Good bye, Mister Marshall" en l'Auditori Rafelbunyol.
  9/07/2018
  El Club de Pilota Valenciana de Rafelbunyol, en col·laboració amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol organitza per tercer any consecutiu les Nits Golfes de Pilota Valenciana

Agenda

Árees