Formulari de cerca

Bebeteca

La Bebeteca és l'espai especialment reservat a xiquets i xiquetes d'entre 0 i 3 anys dins de la Biblioteca Pública Municipal.

Està plantejada com una àrea de jocs, acolorida i divertida, on se'ls presenta als futurs lectors, el llibre com el seu amic. Un amic que els obri les portes d'un meravellós món d'imaginació i fantasia.

El que es pretén és fomentar l'interés per la lectura des d'una edat primerenca i el seu acostament als llibres, creant oportunitats per a descobrir el seu interés per la lectura de manera que quan arribe el moment de l'aprenentatge en la lectoescriptura es produïsca una trobada joiosa amb els llibres.

La Bebeteca compta amb més d'un centenar d'exemplars dedicats als més menuts de diferents materials i textures apropiades per a ells, que poden endur-se a casa, amb el seu primer carnet de biblioteca o mirar in situ, amb l'ajuda dels seus pares, a les taules i cadires allà instal·lades.

En aquest espai, els acompanyants i els menuts poden interactuar junts, per tal de fomentar l'interés lector i la familiaritat amb els contes.

Puntualment, s'organitzen activitats i tallers destinats als usuaris de 0 a 3 anys acompanyats d'un adult, així com visites de les escoles infantils del municipi.

Árees