Formulari de cerca

 • Rafelbunyol destaca per la seua afició als "Bous al carrer" comptant amb més de 8 penyes taurines que es disputen el portar el millor bou per als seus festejos. Aqustes festes tenen lloc els caps de setmana començant en el mes de juny ininterrompudament fins a octubre. 

Notícies

  15/01/2018
  El divendres passat s'inaugurà l'exposició fotogràfica de Sant Antoni. Una mostra, organitzada pels festers de Sant Antoni 2018, en col·laboració amb l'Associació de Sant Antoni i l'Ajuntament, que recull una retrospectiva fotogràfica de la festa des dels anys 50 fins a l'actualitat.
  5/01/2018
  Enguany hem sigut molt bons i bones, per la qual cosa els Reis Mags segur que vindran carregats de regals. Però, molts regals significa gran quantitat de fem: paper, cartell, poliespan, pots de plàstic, piles usades que trobem cercant noves per als joguets, ...
  27/09/2017
  Rafelbunyol commemora el "Dia de la Comunitat Valenciana" amb quatre dies d’activitats culturals i festives organitzats per l'Ajuntament.
  31/08/2017
  Rafelbunyol celebra hui el seu tradicional Dia de la Pilota Valenciana, emmarcat dins de les festes populars de la localitat. Una jornada dedicada exclusivament a la pràctica d'aquest esport tan nostre.

Árees