Formulari de cerca

Vesprades de teatre infantil
18/05/2017

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol amb l'objectiu d'acostar les arts escèniques als i les més xicotetes, ha organitzat per a aquest cap de setmana dues obres de teatre infantil, una en valencià i una altra en castellà.

La primera sessió, que tindrà lloc el divendres a les 17:30 hores, és “L'ull de l'elefant”. Es tracta d'un compte contes teatralitzat en valencià a càrrec de la companyia Bruixes Maduixes, basat en un conte popular del Camerun, que explica la història de l'elefant Baluba, que per la seua forma de viure esvalotada perd un ull. Un conte que convida a la reflexió, entre cançons i balls.

La segona sessió serà el diumenge a les 18 hores. Un espectacle, aquesta vegada en castellà, concebut amb la idea que les i els més xicotets puguen gaudir de música rock en un directe divertit i accidentat. L'espectacle ens presenta a dues empleades de manteniment del teatre que en el seu intent de fer-se rockeres aconseguiran la complicitat i les rialles del públic assistent.

Les entrades que ja estan a la venda, en la Casa de la Cultura, podran adquirir-se en taquilla, abans del començament de l'actuació.

Árees