Formulari de cerca

Firma Digital

Rafelbunyol és Punt de Registre d'Usuaris de la Generalitat Valenciana, amb la qual va signar el conveni de col·laboració per facilitar a la ciutadania aquest servei. Aquests certificats digitals es poden utilitzar en aplicacions de la Generalitat Valenciana, l'Administració local i l'Administració General de l'Estat. Gràcies a aquesta última col·laboració hi ha la possibilitat d'accedir a l'Oficina Virtual de l'Agència Tributària (http://www.aeat.es) podent fer la declaració telemàtica de la declaració de la renda, demanar les dades fiscals, etc ...

 

Per a l'obtenció dels certificats de ciutadà de la Generalitat Valenciana haurà de dirigir-se a les oficines d'aquest Ajuntament, o a qualsevol Punt de Registre d'Usuaris (PRU) que hi ha a la Comunitat Valenciana, i identificar-se amb el seu DNI, NIE o passaport espanyol vàlid.

 

Els Certificats Reconeguts de Ciutadà en Suport Software emesos per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV) es proporcionen en el navegador web i en suport fitxer (extensió.p12)

 

Una vegada en un punt PRU, i després de realitzar la seua identificació, l'operador li facilitarà el Codi de Generació de Certificats. Una vegada obtingut aquest codi, podeu accedir al Frontal de Generació de Certificats Digitals de l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica per completar l'emissió del certificat digital.

 

Més informació sobre el tema: http://www.accv.es

 

L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Àrees