Formulari de cerca

Salutació de l'Alcalde
Com a alcalde, vull donar la benvinguda a l'espai web municipal. Un espai que deu convertir-se en l'eina que facilite la comunicació entre l'administració i el veïnat.

Abans que res, agraïsc la confiança que heu depositat en la força política que represente i que suposa un gran canvi per al nostre poble.

Aquest fet suposa l'inici d'una nova etapa per a Rafelbunyol, una etapa en què volem realitzar un projecte de renovació que genere en els nostres veïns i veïnes un sentiment d'orgull. Un projecte que parle de les persones, on les persones siguen les protagonistes, on els seus problemes siguen preferents i les seues solucions el nostre motiu de lluita. En definitiva, un projecte amb prioritats.

Invertirem en cultura i enfortirem les nostres associacions esportives. La programació regular d'activitats, al costat de les associacions culturals, el foment de l'esport base com a mitjà per a allunyar els nostres joves de l'apatia i un pla d'oci juvenil seran algunes de les accions destacades del nostre govern.

Volem que Rafelbunyol es caracteritze per la participació ciutadana, perquè junts, Ajuntament, associacions, comerciants, empresaris, agricultors, gent del Pla, del Pilar, de l’estació, del centre, de la zona nova, etc., construïm aquest nou Rafelbunyol.

Per a aconseguir tot açò, desitgem conéixer les vostres necessitats, carències, suggeriments.... Com a Alcalde, estic al servei del nostre poble i dels seus ciutadans i ciutadanes. Al carrer o al despatx escoltaré les propostes que em feu, ja que sense la vostra col·laboració no podrem construir el Rafelbunyol del Segle XXI.

Salutacions

Fran López
Alcalde de Rafelbunyol

 

Àrees