Formulari de cerca

La Cultura Urbana es dóna cita a Rafelbunyol
Aquest dissabte se celebrarà la segona edició del Festival de cultura urbana “Rafelbunyol Final de Trajecte” (RFT).
26/09/2017

Aquest dissabte se celebrarà la segona edició del Festival de cultura urbana “Rafelbunyol Final de Trajecte” (RFT).

 

Batalles de galls, concerts de hip-hop i una Jam de graffiti es donaran cita en aquest festival de Cultura Urbana la pretensió de la qual és la utilització de l'espai públic per a aconseguir la seua transformació en un lloc de participació ciutadana, respectant la propietat privada i distanciant-se de qualsevol acte vandàlic.

 

Seguint el compromís de l'Ajuntament pel foment de la igualtat, serà un esdeveniment en el qual també participen les dones. Així mateix, cal destacar que els missatges emesos durant aquest festival, ja siguen els artístics o musicals, estaran lliures d'expressions sexistes o denigrants cap a qualsevol col•lectiu.

 

A les 10 hores començarà el festival amb una Jam de Graffiti en la qual participaran 20 artistes, representatius de l'estat actual del graffiti en la Comunitat Valenciana.

 

Sink, Keoni, Close, Yeko, Herer, Rot, Hot, Opio, Grams, Dean Mawe, Taser, Elrond, Lehs, Wail, Tone, Nels, Nauni, Dank i Zazza componen el conjunt d'artistes seleccionats on conflueixen tant wraiters com a muralistes. Una fusió d'estils i una combinació de tècniques que predominen hui dia en el llenguatge de l'art urbà.

 

A la vegada que es celebra la Jam els i les joves, a partir de 10 anys, podran participar en un taller pràctic de les diferents tècniques d'utilització artística dels sprays per a la realització de graffits i d'art urbà, impartit per l'artista local  Herer.

 

Per la vesprada, mentre els i les artistes conclouen el seu treball, la música serà la protagonista amb concerts de hip-hop i batalles de galls.

 

Com a cap de cartell tenim al jove murcià Soge Culebra, tota una de les promeses del panorama espanyol. Acompanyat d'un dels pesos pesats de l'escena valenciana Big Fish, al costat de la Bad Company i B-Ien & Borja Aimar.

 

Per al públic amant de les batalles i del freestyle tindrem a Soen donant una batalla d'exhibició juntament amb Botta. A més, comptarem amb els guanyadors de la segona i tercera edició del Rookiefest, el gran Sr. Celebre i el tàndem d'Hidalgo Up & Juan Rey, acompanyant-los estarà una de les artistes revelació a València, Ly Raine.

Árees