Formulari de cerca

Èxit del III RFT
Aquest cap de setmana va tindre lloc la tercera edició del Festival de cultura urbana "Rafelbunyol Final de Trajecte", amb molt bons resultats i una gran participació d'artistes de l'spray.
2/10/2018

Un festival de Cultura Urbana que se celebra per tercer any consecutiu amb el mateix objectiu amb el qual va nàixer: utilitzar l'espai públic com a lloc de participació ciutadana, respectant la propietat privada i distanciant-se de qualsevol acte vandàlic.

 

El RFT començà a les 10:00 h del diumenge, als murs del camp de futbol municipal, amb una Jam de Graffiti en la qual participaren 20 artistes, representatius de l'estat actual del graffiti en la Comunitat Valenciana: Chiquitin i la seua crew, el graffiter local Herer, i una selecció de cinc artistes realitzada per ell, i la presència de l'artista multidisciplinari Edu Bermejo.

 

A més, seguint el compromís de l'Ajuntament pel foment de la igualtat, va ser un esdeveniment en el qual també participaren dones, en concret cinc graffiteres que ens impressionaren amb les seues obres: Alex, Debhi, Carmen, Bea i Julia.

 

A les 10:30 h, al costat de la Jam, començà el taller juvenil «L'Art de Participar». Un taller pràctic, impartit pel col·lectiu "De Tripas Aerosol", de les diferents tècniques d'utilització artística dels sprays per a la realització de graffitis i d'art urbà.

 

La jornada concloïa amb un recital de poesia i rap al saló d'actes de la Casa de la Cultura que va comptar amb la presència de Tesa i Charly Efe, acompanyats únicament a la percussió per Agustín Torres, convertint aquest recital en un espectacle íntim i diferent.

 

Tesa, considerada actualment la màxima representant del rap cantat en valencià, presentà els temes del seu últim àlbum "Al-Tesa". A la vegada, el poeta urbà Charly Efe presentà el seu últim treball discogràfic "Dioses y monstruos" i recità poemes dels seus poemaris "Los Elegidos" i "Nunca digas nunca".

Àrees