Formulari de cerca

Dissabte
30
Juny
2018
18
00
Concert només saxos
El Duo Alborada de saxofons planteja la seua activitat a partir de l'exploració i la unió de la música de tradició clàssica i l'original escrita per a aquest instrument a partir del segle XX.
26/06/2018

Nascuda en el si de l'aula de saxofon de Musikene-Centre Superior de Música del País Basc a mans de Rocío Sanchez Gallego i Baptiste Grandgirard, la formació busca desenvolupar nous projectes que demostren la versatilitat d'un dels instruments més recents de l'instrumental clàssic de l'orquestra. 

En aquest sentit, el concert del pròxim dissabte inclou peces de compositors d'origen francés, com Rossé, Debussy o Poulenc, germànic, com Bach o Hindemith, i hispà, com Granados o Piazzolla.

 

El duo Alborada ha actuat en diversos punts de la geografia francesa i espanyola, com Sant Sebastià, Sevilla, Poitiers, la Drôme, la regió de Lorena o la Dordonya. Així mateix, ha sigut seleccionat recentment pel jurat del Cap Ferret Open Music 2018 per a participar en les finals dels concursos internacionals Léopold Bellan, TIM i Osaka International Music Competition.

 

L'actuació es presentarà dissabte que ve 30 de juny a les 19.00 hores en l'Auditori de Rafelbunyol.

Árees