Formulari de cerca

La Biblioteca conclou la campanya escolar de foment de la lectura d'enguany
12/05/2017

La Biblioteca Pública Municipal amb la realització del Taller Contes de Newton conclou hui la seua Campanya Escolar de Foment de la Lectura. Una iniciativa, coordinada amb el Col·legi Públic Verge del Miracle, que es porta desenvolupant, des de les Regidories de Cultura i Educació, durant tot el curs escolar 2016-2017 amb la finalitat d'acostar els espais i serveis culturals a la joventut, al mateix temps que complementen les seues activitats curriculars i aprenen jugant.

En aquesta activitat, que ha tingut lloc durant dos dies, l’alumnat de 2n cicle de primària del Ceip Verge del Miracle ha pogut gaudir de gaudir de forma gratuïta, en la sala d’audiovisuals de la Casa de la Cultura, d’un conte sobre la vida del científic Isaac Newton que ha finalitzat amb un taller relacionat amb la seua lectura.

El conte taller de Newton, una activitat de la companyia “Los gatos con batas”, introdueix amb un conte la biografia d’Isaac Newton, per continuar amb un taller on els i les participants construeixen el seu propi vehicle, acostant-los jugant a les lleis de la dinàmica i els principis de la física.

Prop de 200 alumnes han participat en aquesta activitat, desenvolupada en dos torns per grups, que és la cloenda d’un cicle de visites, tallers i conta-contes que ha aconseguit que l’alumnat del Col·legi passe per les instal·lacions de la Biblioteca, apropant el món de les llibres a les i els més menuts i fomentant el seu hàbit lector.
 

Árees