Formulari de cerca

Projecte "Embalatge"
Ahir per la vesprada, el Departament d'Escultura de la Facultat de Belles Arts de València, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol, inaugurà el projecte "Embalatge", on l’alumnat de finalització de grau desenvolupà un nou concepte expositiu.
1/06/2018

La Casa de la Cultura de Rafelbunyol ofereix a aquests artistes emergents la possibilitat d'executar i ampliar els seus coneixements plàstics davant el repte que suposa embolicar amb embalatges la sala expositiva. Concebuda pel comissari, Martillopis “Embalatge” es una exposició efímera y va ser ahir el dia de la inauguració quan va esclatar amb tota la seua força.

 

La decisió de la mateixa ha estat fer alguna cosa ben diferent a allò més habitual de artista-quadre-paret i evitar mostrar obra feta com a tal, tan sols es demana al artistes que pensen, que reflexionen intencionadament una frase in que a l’hora s’identifiquen amb ella, perquè d eixa manera s'involucren i inviten als espectadors a que desemvolupen la seua pròpia lectura.

 

Per a la regidora de Cultura, Alicia Piquer, aquesta segona col·laboració amb Martíllopis, suposa facilitar que els creadors i creadores emergents tinguen en Rafelbunyol un espai on iniciar la seua trajectòria, a més d’acostar a la població les reflexions sobre la capacitat de transformació de l’art.

 

Per tal de donar importància al acte en sí, la exposició se inauguara i finita tot a l’hora, hui sols queden les restes que es poden visitar mitjançant prèvia cita cridant al telèfon 633680602 o deixant un missatge al mateix nº.

Árees