Formulari de cerca

Rafelbunyol aposta per la cultura per a lluitar contra la violència de gènere
Rafelbunyol aposta per la cultura per a lluitar contra la violència de gènere amb un teatre d'adults i una animació lectora infantil.
3/11/2017

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el 25 de novembre, l'Ajuntament de Rafelbunyol ha decidit utilitzar la cultura com a eina de transformació social. Cultura i societat han d'anar de la mà per això amb l'objectiu de canviar la mentalitat de la societat la Regidoria de Cultura ha programat una obra de teatre i una animació lectora que pretenen remoure consciències i educar en valors.

A les 19 hores en la Casa de la Cultura tindrà lloc l'obra "Desde el Infierno", una obra premiada pel seu text amb el Premi de la SGAE 2017. Tracta la història de Jack el Destripador  a qui se li van atribuir els assassinats de cinc dones, tal vegada onze. Totes elles dones. En el segle XXI i en una concorreguda ciutat. Una obra que fa reflexionar sobre Per què un home mata a una dona? Per què solen ser els homes els que maten a les dones i no a l'inrevés? Potser, les concorregudes ciutats i la carrera frenètica dels seus habitants per l'èxit, tinga alguna cosa a veure.

A més, amb l'objectiu de conciliar la vida familiar i permetre als pares i mares assistir al teatre, s'ha organitzat a la mateixa hora una animació lectora dirigida a públic d'infantil i de primària (a partir de 3 anys).

¿Y tu qué quieres ser?  és una nimació lectora amb taller que tractarà la diversitat cultural i la igualtat de gènere amb les diferents professions que en general són d'homes i dones, però que les poden exercir indistintament totes les persones.

Les entrades ja estan a la venda en la Casa de la Cultura o a través de servientradas sense càrrec addicional.

 

Àrees