Formulari de cerca

Elan Quintet presenta String Quintets a l'Auditori Rafelbunyol
27/04/2017

Elan Quintet presentarà Onslow: String Quintets, Vol. 1, el seu nou disc a l’Auditori Rafelbunyol, l’espai on va ser enregistrat. 

 

Elan Quintet està format per Matt Baker (contrabaix), Julia Chu-Ying Hu (viola), Dimitri Tsirin (xelo) i els violinistes Benjamin Scherer Quesada i Lelia Iancovici, tots ells membres de la prestigiosa orquestra del Palau dels Arts. Han gravat i actuat amb la compositora argentina Claudia Montero, guanyadora del Premi Grammy, per al seu disc "Irremeiablement Buenos Aires" de 2016, així com per al solista de clarinet internacional Joan Enric Lluna. En 2015, el quintet va començar el seu projecte amb Naxos per enregistrar els poc coneguts quintets de cordes de George Onslow (1784-1853), que és el que se podrà escoltar dissabte a l’Auditori Rafelbunyol.

 

Elan Quintet va començar a partir d'un compendio de l'experiència d'actuació en la música lírica, simfònica i de càmera compartida entre els seus membres. La combinació de quartet de corda amb contrabaix ha obert una riquesa de to i un paisatge sonor diferent que el Quintet Elan s'ha dedicat a explorar, celebrant obres de compositors com Schubert, Dvorak i Cambini, treballant amb artistes contemporanis en la creació de noves obres per a quintet, i redescobrint obres mestres oblidades com per Onslow i Bridge.

 

Data: diumenge, 30 d’abril de 17

Hora: 20:00 hores 

Auditori Rafelbunyol: C/ Sèquia de Moncada, s/n 

 

 

Árees