Formulari de cerca

Rafelbunyol organitza per primera vegada els premis Sambori de narrativa en valencià
Aquest divendres, 13 d'abril, se celebrarà, a l'Auditori Municipal de Rafelbunyol, l'entrega dels premis als guanyadors i les guanyadores en l'àmbit local del Concurs de Narrativa en Valencià "Sambori", organitzat per la fundació homònima.
10/04/2018

L’Ajuntament de Rafelbunyol, a través de les regidories d’Educació i Cultura, s'ha sumat aquest any als Premis Sambori, fent partícip a l'alumnat d'Educació Infantil i Primària del CEIP Verge del Miracle, de Secundària de l'IES Rafelbunyol i també de l'Escola Permanent d'Adults.

 

Tots els treballs han sigut exposats a la Sala d’exposicions entre el 22 i el 27 de març amb la intenció que el jurat dels Premis i la comunitat educativa pogueren valorar els treballs en els diferents nivells educatius.

 

Amb aquesta convocatòria, l’Ajuntament vol fomentar la participació de l’alumnat dels centres educatius de Rafelbunyol en el concurs literari que la Fundació Sambori porta organitzant des de fa 20 anys en el marc de la celebració de les Trobades d’escoles en valencià. Els guanyadors i guanyadores del certamen local passaran a la convocatòria comarcal que, en el cas de l’Horta Nord, se celebrarà a Alfara del Patriarca el pròxim 21 d’abril.

 

Dos alumnes de l’IES Rafelbunyol premiades

Aquesta edició dels Sambori ha reconegut el treball de dos alumnes de l’IES Rafelbunyol: Noelia Campos, de 2n de secundària, ha guanyat el concurs comarcal de cartells, mentre que el book trailer de Lara Roselló, titulat “Imagine”, ha rebut el premi MICE audiovisual en la categoria de Secundària-Batxillerat_Cicles Formatius, en la 6a Mostra Internacional de Cinema Educatiu 2018.

 

Àrees