Formulari de cerca

 •  

  Dins d'aquesta Àrea podràs trobar tot el que és necessari per a mantindre el teu cos en forma i disfrutar del teu esport favorit.

  L'Ajuntament de Rafelbunyol posa a la teua disposició diferents espais adequats a les necessitats cada una de les pràctiques esportives que desitges realitzar.

Noticias

  12/04/2018
  Les Regidories d'Esports i Joventut, juntament amb la Policia Local Rafelbunyol, han organitzat la I Setmana de la Mobilitat en la localitat. Una iniciativa dirigida a sensibilitzar a la ciutadania sobre la mobilitat sostenible i l'ús del transport net, ja siga la bicicleta, el transport públic o per als vianants.
  3/04/2018
  Hui ha començat la Setmana de l'Activitat Física i de la Salut, organitzada per les regidories d'Esports i Salut de l'Ajuntament de Rafelbunyol, que tindrà lloc entre el 3 i el 6 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa.
  6/02/2018
  Rafelbunyol acollirà el pròxim 4 de març per segon any consecutiu la Run Càncer. Després de l'èxit de la passada edició, el municipi es suma de nou a aquesta competició solidària i esportiva a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).
  18/12/2017
  Els equips femenins i masculins d’aquestes dos entitats esportives han aconseguit els dos títols més importants de l’Autonòmic de raspall parelles

Agenda

Árees