Formulari de cerca

 • Desde el área de educación se trabaja para garantizar la calidad educativa de los alumnos y alumnas en el sistema educativo actual. Una educación universal, democrática, abierta y participativa, crítica y creativa, próxima y arraigada al entorno. Una educación de calidad para todas y todos.

Noticias

  14/06/2018
  La Direcció General de Cultura i Educació de la Unió Europea ha llançat una nova iniciativa, "DiscoverEU", que té la finalitat de finançar viatges educatius d’aquells i aquelles joves europeus que complisquen 18 anys, perquè viatgen, coneguen noves cultures i amplien horitzons.
  14/06/2018
  L'Escola d'Adults de Rafelbunyol celebra, demà divendres, la seua festa de final de curs. Un curs marcat per l'alta participació i la qualitat del seu ensenyament, però sobretot per la commemoració del seu 33 aniversari.
  11/04/2018
  Aquest matí, durant la reunió del Consell Escolar, s'ha aprovat l'adhesió al Pla de Cooperació Edificant de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Aquesta adhesió suposarà 5 intervencions en el municipi d'adequació i reforma per als diferents centres educatius de Rafelbunyol: CEIP, IES, Talleram, Escola Infantil i Escola d'Adults.
  16/02/2018
  Rafelbunyol celebra aquest cap de setmana el 3r Encontre Escolar de Lectura en Veu Alta, organitzat per les regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament, amb la col·laboració de Viva Veu i la participació del CEIP Verge del Miracle i de l'IES de Rafelbunyol.

Agenda

Árees