Formulari de cerca

I Setmana de la Mobilitat
Les Regidories d'Esports i Joventut, juntament amb la Policia Local de Rafelbunyol, han organitzat la I Setmana de la Mobilitat en la localitat. Una iniciativa dirigida a sensibilitzar a la ciutadania sobre la mobilitat sostenible i l'ús del transport net, ja siga la bicicleta, el transport públic o per als vianants.
12/04/2018

Aquesta setmana que donarà començament demà, fins al 22 d'abril, inclou activitats per a totes edats, combinant activitats més lúdiques com el Dia de la Bici o una ruta de senderisme, amb altres més informatives com les xarrades i tallers per a l'alumnat del CEIP i l'IES de Rafelbunyol sobre seguretat vial.

 

Sent la promoció d'ús de la bicicleta un dels principals eixos vertebradors d'aquesta iniciativa, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol convoca la I Edició del Concurs de fotografia “Rafelbunyol es mou amb bici”.

 

La finalitat del concurs és difondre l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport en l'entorn urbà i fomentar el seu ús entre la ciutadania, donant a conéixer els seus avantatges com a vehicle respectuós amb el medi ambient, saludable, democràtic i modern.

 

Un concurs que es durà a terme a través del facebook de l'àrea d'esports, les bases del qual es poden consultar ací i on la imatge guanyadora obtindrà una càmera esportiva submergible.

 

Així mateix, dins d'aquesta Setmana de la Mobilitat s'emmarca la realització d'una campanya de conscienciació ciutadana sobre la seguretat en la circulació per a ciclistes i altres usuaris en les vies, promoguda per la Policia Local.

 

Una àmplia programació que, com el propi alcalde i regidor d'Esports, Fran López, assegura, “va en la línia dels nostres objectius de ser una Smart City conscienciada amb el medi ambient, orientada cap a la sostenibilitat i on, tant l'Ajuntament com la ciutadania, es preocupen per disminuir el consum energètic i reduir les emissions de CO2”.

Àrees