Formulari de cerca

Setmana de l'Activitat Física i de la Salut
Hui ha començat la Setmana de l'Activitat Física i de la Salut, organitzada per les regidories d'Esports i Salut de l'Ajuntament de Rafelbunyol. Aquesta setmana tindrà lloc entre el 3 i el 6 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa.
3/04/2018

Una iniciativa posada en marxa amb l'objectiu de conscienciar a la població dels beneficis de l'activitat física per a la salut a través de diverses activitats aptes per a totes les edats.

La primera activitat serà aquesta vesprada, a les 16:00 h, on els jugadors i jugadores que ho desitgen podran participar en un Torneig de Petanca, a la pista de petanca de la Residència Municipal.

Conscients dels beneficis que proporciona caminar per a la nostra salut, tals com la millora de la circulació, evitar l'obesitat o prevenir l'aparició de diabetis, s’ha organitzat, en col·laboració amb el Centre de Salut local, “Camina cap a la salut", una activitat que comprén dues sessions on es faran passejos saludables per Rafelbunyol, els quals conclouran amb exercicis de tonificació al parc de la Senyera.

La primera ruta serà demà i la segona el divendres, 6 d’abril, les dos de 9:30 a 11:00 h, amb eixida des del Centre de Salut.

Per últim, el dijous, 5 d’abril, a les 19:00 h, en la sala d’audiovisuals de la Casa de la Cultura, tindran lloc tres xarrades relacionades amb l’esport i la salut.

La primera serà “Com alimentar-se abans, durant i després de la competició”, a càrrec del Centre Bon Karma de Rafelbunyol. La segona té per nom “Com afrontar la competició” i serà a càrrec del ponent David Llopis, psicòleg del Llevant UD. Per últim, els especialistes Ángel Camarasa i Juanjo Salguero ens parlaran sobre “Com abordar un accident esportiu”.

Àrees