Formulari de cerca

Divendres
5
Gener
2018
10
15
Cavalcada de Reis

Enguany hem organitzat una #Cavalcada carregada de novetats en la qual es combinaran espectacles, música i entreteniment.

Per tercer any consecutiu, Ses Majestats els Reis arribaran a les 17.15 h en metro a la nostra localitat on la Pregonera Reial acompanyada per Colla L'Andana de Tabals i Dolçaines, els rebran al costat dels veïns i veïnes.

La nostra primera parada sempre és la Residència que espera aquest dia amb moltíssima il·lusió. Pujats en les seues carrosses, al son d'una batukada, els Reis acudiran a la Residència de Majors on els i les residents reben un xicotet obsequi i un concert de la nostra banda de música "La Primitiva".

A continuació acudiran a l'Església Parroquial per a procedir a la tradicional adoració. Mentrestant, la plaça de l'Ajuntament s'omplirà de música amb l'actuació del Coro Rociero Miel de Romero.

Cap a les 18.15, personatges animats, foc, volantins amb llum, un camió de la penya llevantinista, música i altres sorpreses es donaran cita en el carrer Magdalena, llançant caramels, balons i llepolies en aquesta nit màgica que un any més acabarà amb Ses Majestats els Reis lliurant els regals directament als més xicotets i xicotetes de la casa.

Àrees