Formulari de cerca

Desde
Dijous
26
Abril
19
30
hasta
Diumenge
6
Maig
2018
19
30
EXPOSICIÓ: ANALEPSIS PERTURBADA

" Analepsis Pertorbada" és l'últim projecte de l'artista Tania Ansio que es presenta en la Casa de la Cultura de Rafelbunyol

Aquesta exposició combina la llum i les ombres, l'opacitat i la trasparencia, el color i la redundància, per a parlar des de l'abstracció del moment vital en què es perd el control dels temps i la memòria recrea vivències d'origen incert.

Com una irrupció brusca del passat en el present, un camí d'anada i volta, sense solució de continuïtat, la matèria semàntica del record perfila i entorpeix l'espai de reflexió en aquest projecte expositiu. Es converteix així en un element capritxós, de presència intermitent, amb buits, connexions o factors de difícil reconeixement però amb aparença real.

La petjada present de les bosses de plàstic, utilitzades comunament per a l'eliminació de residus, pateix un procés de transformació que les càrrega de significat i les converteix en esdeveniment artístic, com les capes del record, que no s'oblida, i la presència del qual roman més enllà del necessari, indestructible, com el plàstic en els nostres mars.

Àrees