Formulari de cerca

Desde
Dijous
31
Maig
19
30
hasta
Dilluns
4
Juny
2018
21
00
Exposició: Embalatge

El pròxim dijous 31 de maig, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol, en col·laboració amb el Departament d'Escultura de la Facultat de Belles Arts Sant Carles de València, inaugurarà el projecte "Embalatge", on els alumnes de finalització de grau desenvoluparan un nou concepte expositiu.

La Casa de la Cultura de Rafelbunyol ofereix a aquests artistes emergents la possibilitat d'executar i ampliar els seus coneixements plàstics davant el repte que suposa embolicar amb peces d'art la sala expositiva. Per la disposició de l'espai, es disposarà aquest de manera que es cree un recorregut on siga l'espectador qui decidisca en última instància la seua pròpia lectura.

 

"Embalatge" no és més que una altra manera de mostrar diferents cares d'allò que comunament cridem obra artística, on el fungible, l'efímer i, fins i tot el quotidià formen part essencial de la mateixa i diluïsquen, per tant, el concepte de propietat i d'autoria.

L’exposició es podrà visitar del 31 de maig al 4 de juny a la Sala d’exposicions de la Casa de la Cultura de Rafelbunyol.

Àrees