Formulari de cerca

Dimecres
24
Octubre
2018
17
30
Taller "Gegants a la Biblioteca"

El dimecres 24 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de la Biblioteca i ho celebrem amb el Taller "Gegants a la Biblioteca", de la companyia Glup Produccions.

El Taller comprendrà l’animació lectora i la il·lustració de personatges dels contes de gran format, per fomentar el treball cooperatiu i les dinàmiques grupals.

L'activitat començarà a les 17.30 h, a la Sala d’activitats de la Biblioteca Pública Municipal, i tindrà una duració aproximada de 90 minuts. L'activitat està pensada per a xiquets i xiquetes de primària i ESO.

El preu és de 2 € i la venda d’entrades és a la Casa de la Cultura i a Servientradas.

 

Sinopsis del Taller:

El taller "Gegants a la Biblioteca" va encaminat a portar als seus participants a mirar dins el conte a través de la narració i la interpretació. Interpretar personatges gràcies a la literatura. Els contacontes i il·lustradors submergiran als participants en les històries menys clàssiques del món d'on traurem els gegants més espectaculars. Aquells que estaven amagats en els llibres i que s'exposaran a la BPM de Rafelbunyol. Un taller de creativitat, animació lectora i creació artística.

Àrees