Formulari de cerca

Desde
Dissabte
21
Octubre
10
00
hasta
Dissabte
4
Novembre
2017
10
00
Taller de pasta fresca

Gràcies a la col·laboració de l'ajuntament de Rafelbunyol, ArtxArt ofereix dos Tallers de pasta fresca que es realitzaran els dies 21 d'octubre a les 16.30 hores i 4 de novembre a les 10.00 hores, a l'aula de cuina del Centre Social de Rafelbunyol. El taller serà impartit per Teresa @tesimpasta. Pots veure quina llavor està fent a les seues xarxes socials, Instagram i Facebook.

Si t'agrada la pasta fresca, ací realitzaràs el pastat perfecte per a cada tipus de pasta. Estiraràs la massa amb un corró de cuina professional que podràs endur-te com a record. Donaràs forma a la massa, farciràs la pasta fresca i comprovaràs en cuinar-la el gran sabor d'una pasta "fatta in casa". Aprendràs formes, salses i farcits servits des de fa segles a les llars italianes, duts per la tradició que ha volgut que es conserven avui en dia.

Es tracta d'un taller, no d'un curs, pel que tu seràs el protagonista i solament tu passaràs per tot el procés de creació. Compartiràs una experiència increïble al costat de persones apassionades com tu. No cal tindre cap experiència en la cuina, però si comptes amb ella sabrem traure-li partit.
Ens acompanyes? Sols cal entrar en la nostra web www.artxart.org a l'apartat "curso de pasta", decidir quin dia t'interessa i completar la inscripció. Teresa, @tesimpasta, contactarà directament amb tu i et dirà tot el que calga fer per a acudir un dels dos dies.

Pots vindre sol o amb companyia, amb el teu grup d'amics o la teua familia (a partir dels 15 anys). El que és segur, és que serà un gran dia i que gaudirem tots junts d'aquesta passió per la pasta. T'esperem!

 

Àrees