Formulari de cerca

Serveis i operatiu nit de disfresses
30/08/2017

Més de 200 persones de diferents Cossos i Forces de Seguretat (Policia Local, Guardia Civil, Policia adscrita a la Generalitat, seguretat privada) juntament amb voluntaris de protecció civil i personal sanitari, participaran en el dispositiu d’aquest divendres per a evitar possibles incidents relacionats amb la realització de la “Nit de Disfresses”, prevenint les possibles dificultats, amb l'únic objectiu de garantir el gaudi de la festa i la seguretat dels ciutadans.

Es reitera la prohibició d'accedir amb envasos de vidre, botelles, gots i similars al municipi per a evitar possibles danys i lesions.

El Lloc de Comandament Preventiu de la Policia i Emergències estarà situat al final del carrer Magdalena (edifici del Centre Social). En l'Ajuntament podreu trobar el punt d'informació i de nou un lloc policial. També es disposarà d'una posta sanitària medicalitzada amb 3 ambulàncies, situada en la Llar del Jubilat.

El servei de metro s'amplia (podeu consultar els horaris en el seu web https://www.metrovalencia.es). Es prega als assistents que realitzen la volta de manera escalonada per a evitar les aglomeracions.

La gran afluència de públic a aquest acte festiu, fa que el control dels accessos siga una part fonamental d'aquest operatiu. Per açò, s'establiran controls en les entrades naturals del municipi.

Així mateix, i per a evitar danys en els vehicles, queda prohibit l'estacionament en la via pública des de les 20:00 hores del dia 1 de setembre a les 09:00 hores del dia 2 de setembre en els carrers tallats a la circulació excepte en les zones d'estacionament habilitades a aquest efecte.

El tràfic al centre de la localitat serà tallat a les 20 hores del divendres, excepte para els veïns que disposaran fins a les 21 hores per a accedir als seus domicilis.

Tota la informació respecte a la localització de punts de trobada, vies d'accés obertes, etcètera, podeu consultar-ho en el plànol a continuació:

Àrees