Formulari de cerca

9 d'Octubre
L’Ajuntament de Rafelbunyol comença hui la seua programació cultural i festiva en commemoració del "Dia de la Comunitat Valenciana".
5/10/2018

Aquesta vesprada, per segon any consecutiu, tindrà lloc l’activitat "Contes de Rafelbunyol a la fresca", coordinada des de la Biblioteca Municipal, la qual es proposa la recuperació de les històries de la tradició oral de Rafelbunyol, a través de narradors i narradores locals, conduïdes per un contacontes professional de la companyia "El Gran Jordiet Contacontes".

 

Demà, els actes continuen amb la música i la tradició com a protagonistes. A les 18:30 h, se celebrarà el 4t Aplec de Dolçainers i Tabaleters amb la participació de "Colla Xé que Burrà", de Bétera, "Estrela Roja", de Benimaclet, "Colla Tabal i Dolçaina", de Museros, "Colla A la Propera", l’Associació de Tabal i Dolçaina "El Cigalo i Amics", "la Llavor" i "Bufalí", coordinats per la "Colla de Tabaleters i Dolçainers de l’Andana", de Rafelbunyol. Un esdeveniment que començarà amb un passacarrers des de la plaça de l’Ajuntament fins a l’Auditori, on seguirà el seu espectacle.

 

Conclòs l'aplec, i ja al recinte de l’Auditori Rafelbunyol, a les 20:30 h inaugurarem el Festival de Música Contemporània "Rafel Festival", amb "Tradició a l'Escena Contemporània & Silboberri Txistu Elkartea". Un concert, amb entrada gratuïta, al qual podrem gaudir de música de nova creació, cant d'estil, electrònica, txistu, dolçaines...

 

El diumenge, 7 d’octubre, l'esport pren el relleu, amb la II 10 K de Rafelbunyol. Una carrera a la qual ja s’han apuntat centenars de corredors i corredores de totes les edats, organitzada per la regidoria d’Esports amb la col·laboració del Club d’Atletisme de Rafelbunyol.

 

El dilluns, la música continua: a la vesprada per als més xicotets i xicotetes, amb el concert, a les 19:30 h, en la plaça de la Corona, del popular grup «Ramonets» i el seu rock per a tota la família, i a la nit, a les 22:30 h en la plaça de l’Ajuntament, per al públic adult amb l'espectacle "El dúo de la Africana" de la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol. Una sarsuela en un acte, a càrrec de l'Orquestra Simfònica i el Cor de la Primitiva.

 

El dia 9 d'octubre la bona gastronomia serà l'eix central. La penya "Guarisme 16" serà l’encarregada de l'elaboració d'un dels plats més típics valencians: la caldera. Multitud de calderes s'estendran pel carrer Magdalena perquè tot aquell que ho desitge puga portar-se a casa la seua ració per tan sols 2 €. El repartiment es durà a terme partir de les 14:00 h.

Àrees