Formulari de cerca

Més de 4000 persones participaran hui en la Nit de Paelles
Rafelbunyol celebra hui la seua popular Nit de les Paelles, un esdeveniment al qual s'han apuntat 4126 persones i durant el qual s'elaboraran un total de més de 300 paelles.
4/09/2018

Centenars de taules, al costat de la seua llenya, s'han disposat en els carrers Magdalena, Calvari i Camí Fondo, on s'elaborarà el plat més típic valencià en una de les nits més populars i familiars de les nostres festes.

L'Ajuntament de Rafelbunyol s'encarrega de tot perquè la nit siga un èxit. No solament organitza aquesta vetlada, sinó que contribueix enormement a l'elaboració de les paelles, repartint 550 quilos d'arròs i quasi 400 pollastres, a més de facilitar a cadascuna de les taules el mobiliari, la llenya, cacauets, aigua i borses de fem.

Una festa que, una vegada degustades les paelles, continuarà amb una gran discomòbil, instal·lada enfront de l'Ajuntament. La jornada s'allargarà fins a la matinada en la zona de Late Creueta amb la gran actuació de la popular orquestra «La Tribu», fins a la qual les veïnes i els veïns podran acostar-se al ritme d'una xaranga.

L'ambient festiu començava aquest matí amb molta diversió gràcies al súper tobogan aquàtic i a una discomòbil amb festa de la bromera. La iniciativa ha sigut tot un èxit entre la joventut de la localitat!

 

Àrees