Formulari de cerca

 • Rafelbunyol és conegut en tota la comarca de l'Horta Nord per les seues Festes Populars que tenen lloc en la primera setmana de setembre en honor als Sants de la Pedra i la Mare de Déu del Miracle, patrons del municipi. Es tracta d'una setmana plena d'actes, entre els que destaquen, pel seu significat i la quantitat de visitants que reuneixen, la "nit de les paelles" i la "nit de disfresses".    

  La "nit de les paelles" congrega a milers de persones en torn al plat més típic valencià cuinat en directe pels seus comensals. Una nit en què l'Ajuntament col·labora subvencionant la llenya, l'arròs i la carn a tots els participants.

  La "nit de disfresses", per la seua banda , mou gent de tota la comarca i els seus voltants que s'acosten fins a Rafelbunyol per a passar una divertida vetlada i ballar al so de la xaranga, transformant-se jugant a ser un altre personatge per un dia.

Notícies

  15/01/2018
  El divendres passat s'inaugurà l'exposició fotogràfica de Sant Antoni. Una mostra, organitzada pels festers de Sant Antoni 2018, en col·laboració amb l'Associació de Sant Antoni i l'Ajuntament, que recull una retrospectiva fotogràfica de la festa des dels anys 50 fins a l'actualitat.
  5/01/2018
  Enguany hem sigut molt bons i bones, per la qual cosa els Reis Mags segur que vindran carregats de regals. Però, molts regals significa gran quantitat de fem: paper, cartell, poliespan, pots de plàstic, piles usades que trobem cercant noves per als joguets, ...
  27/09/2017
  Rafelbunyol commemora el "Dia de la Comunitat Valenciana" amb quatre dies d’activitats culturals i festives organitzats per l'Ajuntament.
  31/08/2017
  Rafelbunyol celebra hui el seu tradicional Dia de la Pilota Valenciana, emmarcat dins de les festes populars de la localitat. Una jornada dedicada exclusivament a la pràctica d'aquest esport tan nostre.

Árees