Formulari de cerca

 • A més, durant l'any també hi ha altres festes molt tradicionals i arrelades en el municipi com per exemple la festa de Sant Antoni Abad. Aquesta festa es celebra el cap de setmana més pròxim al 17 de gener amb els actes tradicionals: "Plantà de la foguera a Sant Antoni", "cremà de la foguera", "coetà" i el sopar popular. L'endemà es procedeix a la benedicció dels animals, donant-se un obsequi a tots els participants en l'acte.

Notícies

  15/01/2018
  El divendres passat s'inaugurà l'exposició fotogràfica de Sant Antoni. Una mostra, organitzada pels festers de Sant Antoni 2018, en col·laboració amb l'Associació de Sant Antoni i l'Ajuntament, que recull una retrospectiva fotogràfica de la festa des dels anys 50 fins a l'actualitat.
  5/01/2018
  Enguany hem sigut molt bons i bones, per la qual cosa els Reis Mags segur que vindran carregats de regals. Però, molts regals significa gran quantitat de fem: paper, cartell, poliespan, pots de plàstic, piles usades que trobem cercant noves per als joguets, ...
  27/09/2017
  Rafelbunyol commemora el "Dia de la Comunitat Valenciana" amb quatre dies d’activitats culturals i festives organitzats per l'Ajuntament.
  31/08/2017
  Rafelbunyol celebra hui el seu tradicional Dia de la Pilota Valenciana, emmarcat dins de les festes populars de la localitat. Una jornada dedicada exclusivament a la pràctica d'aquest esport tan nostre.

Árees