Formulari de cerca

 • La Regidoria d’Igualtat té com objectius la posada en marxa d’actuacions, campanyes o tallers que facen possible un recorregut cap a la igualtat efectiva tant en l’administració com en la ciutadania del municipi.   

  Aquestes actuacions se porten a terme en coordinació amb les àrees de Joventut, Educació o Cultura, per a programar activitats que apleguen a tots els trams d’edat i que aborden les desigualtats de gènere i la violencia per raó de gènere de forma transversal.

  L’Ajuntament compta des de gener de 2017 amb el Primer Pla d’Igualtat Municipal que estarà vigent fins 2020.

Noticias

  12/03/2018
  Dins de la Setmana de les Dones i la Igualtat, es portà a terme una activitat de participació ciutadana en la qual es convidava als veïns i veïnes a llançar missatges positius en favor de la dona, formular desitjos en pro de la igualtat o revindicaciones per a una societat igualitària.
  28/02/2018
  L'Ajuntament de Rafelbunyol, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona, ha organitzat la Setmana de les Dones i la Igualtat amb activitats culturals, socials i esportives per a totes les edats que tindrà lloc del 2 a l'11 de març.
  23/02/2018
  La Regidoria d'Igualtat amb l'objectiu de viralitzar missatges d'igualtat a través de les xarxes socials per a conscienciar, especialment entre la joventut, de la importància d'erradicar les desigualtats de gènere ha convocat la I Edició del Concurs "Imatges per la Igualtat" que es durà a terme a través d'Instagram.
  19/01/2018
  Suma't al Pacte Contra la Violència de Gènere i el Masclisme de la Generalitat Valenciana

Árees