Formulari de cerca

Rafelbunyol acull el I Encontre del Projecte Global d'Igualtat Horta Nord
El pròxim dilluns 20 de novembre a partir de les 9.00 hores, la Casa de Cultura de Rafelbunyol acollirà el I Encontre del Projecte Global d’Igualtat Horta Nord.
16/11/2017

L’esdeveniment, que contarà amb l’asistència del President de la Mancomunitat, D. José Vicente Andreu Castelló i l’alcalde de Rafelbunyol, D. Francisco Alberto López López, estarà compost per tres taules redones on es tractarà la igualtat i la violència de gènere des de distints àmbits socials i des de l’Administració Municipal.

En la primera, de 9.30 a 11.00, la Comissió d’Igualtat del Projecte analitzarà l’estat de la implementació i valorarà noves propostes d’execució per a 2018. La segona taula redona, de 11.30 a 13.30, i titulada: “Forces de seguretat davant de la violència de gènere. Estat de la qüestió i reptes pendents”, reunirà a inspectors i oficials cap de la policia local de les poblacions que componen la Mancomunitat, així com a la coordinadora del grup Gamma i a la Policia Autonòmica i DG de l'Agència de Seguretat, per a explicar les distintes pràctiques i impressions sobre el tractament de la violència de gènere.

I, finalmente, en la tercera taula (de 13.45 a 14.45) es debatrà sobre les polítiques públiques d’igualtat, en la que, entre altres, estarà present Isabel García, Diputada d’Igualtat de la Diputació de València, i y María Such, DG del Institut Valencià de les Dones.

Àrees