Formulari de cerca

Intercanvi de famílies
Vols ser família d'intercanvi? Vols que els teus fills i filles viatgen a França?
7/02/2018

El passat mes de juny l'Ajuntament de Rafelbunyol signe un agermanament amb el municipi francés de Roumazières-Loubert a Charanta, amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi entre famílies franceses i espanyoles a l'agost d'enguany.

25 joves de l'IES de Rafelbunyol van tenir l'oportunitat de realitzar aquest primer intercanvi amb joves francesos de l'institut de Roumazières durant els abril passats i juny de 2017.

Va ser una experiència molt enriquidora per a tots, tant els joves com per a les famílies que van acollir a l'alumnat en la seua casa.

La finalitat d'aquest agermanament és anar un pas més enllà, enfortint aquestes relacions i implicant al major nombre de ciutadans possibles. Es tracta que famílies franceses i espanyoles es troben, allotjant-se mútuament. Una interessant oportunitat d'afavorir les relacions culturals entre tots dos municipis.

S'està planificant una estada a Rafelbunyol del diumenge 5 d'Agost al diumenge 12 d'agost de 2018 en diferents famílies d'intercanvi, que serien acollides amb posterioritat a França, en una data a convenir.

Si t'interessa aquesta iniciativa, si vols tenir l'oportunitat de viatjar a França i viure amb una família francesa durant uns dies, informa't en l'IES de Rafelbunyol 96 120 60 05 , o l'Escola d'Adults 96 141 11 20

Àrees