Formulari de cerca

Llistat de notícia

  12/07/2018
  S'ha obert el termini per a demanar ajudes de vivenda per : Lloguer per a joves i de vivenda, Rehabilitació de vivenda, Rehabilitació d'edificis i Millora de l'eficiència energètica.
  11/07/2018
  10/07/2018
  L'Ajuntament de Rafelbunyol juntament amb Besafilms va estrenar aquest divendres, 6 de juliol, el documental “Good bye, Mister Marshall" en l'Auditori Rafelbunyol.
  9/07/2018
  El Club de Pilota Valenciana de Rafelbunyol, en col·laboració amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol organitza per tercer any consecutiu les Nits Golfes de Pilota Valenciana
  9/07/2018
  La joventut de “La Dipu et beca” ja ha començat a treballar en els seus corresponents departaments municipals, per això, ahir l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, es va reunir amb els becats i becades per donar-les la benvinguda.
  5/07/2018
  El dia 4 de juliol l'alumnat del cicle d'infantil de l'Escola d'Estiu va realitzar una excursió dependències del nostre Ajuntament.
  4/07/2018
  Més de 300 xiquets i xiquetes s'han apuntat enguany a les Escoles Municipals d'Estiu, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol, quasi 100 alumnes més que l'any passat es varen inscriure.
  3/07/2018
  L' Ajuntament de Rafelbunyol junt amb Besafilms estrenaran aquest divendres, 6 de juliol el documental "Good Bye Mister Marshall", rodat en el municipi i al qual han participat molts veïns i veïnes de Rafelbunyol.
  2/07/2018
  El passat divendres es va celebrar el fi de curs de l'Escola de Pilota Valenciana de Rafelbunyol, un acte que va comptar amb la presència de l'alcalde de la localitat, Fran López.
  26/06/2018
  El Duo Alborada de saxofons planteja la seua activitat a partir de l'exploració i la unió de la música de tradició clàssica i l'original escrita per a aquest instrument a partir del segle XX.
  26/06/2018
  El projecte de participació ciutadana Rafelbunyol Amb Tu continua amb trobades entre l’Alcalde i diferents col·lectius del municipi.
  14/06/2018
  La Direcció General de Cultura i Educació de la Unió Europea ha llançat una nova iniciativa, "DiscoverEU", que té la finalitat de finançar viatges educatius d’aquells i aquelles joves europeus que complisquen 18 anys, perquè viatgen, coneguen noves cultures i amplien horitzons.
  14/06/2018
  L'Escola d'Adults de Rafelbunyol celebra, demà divendres, la seua festa de final de curs. Un curs marcat per l'alta participació i la qualitat del seu ensenyament, però sobretot per la commemoració del seu 33 aniversari.
  13/06/2018
  Hoy de ha abierto el plazo para los viajes de la Generalitat (vacaciones sociales).
  12/06/2018
  L'Ajuntament de Rafelbunyol va participar, divendres passat, en una taula redona sobre la normativa en el desenvolupament de les Smart Cities, en l'I Congrés Internacional Smart Cities for Citizen a València celebrada els dies 7 i 8 de juny en l'espai Vés-los i Vents de la Marina de València, a la qual van acudir agents, especialistes i grans municipis pioners en la implantació d'aquests nous reptes urbans.
  11/06/2018
  REMARASA ha subscrit un conveni col·lectiu laboral propi amb els representants dels treballadors de la societat.
  8/06/2018
  La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol inaugurà ahir l'exposició de La Línia de Defensa Immediata de Rafelbunyol amb la que es pretén documentar el patrimoni be·lic de la Guerra Civil que hi ha al terme municipal.
  7/06/2018
  Aquest matí, aprofitant l’afluència de persones els dijous de matí per ser dia de mercat municipal, Fran López, alcalde de Rafelbunyol, i la coordinació del projecte Rafelbunyol Amb Tu, han eixit al carrer per explicar a la gent l’esmentat programa de participació ciutadana.
  6/06/2018
  S´han possat en marxa els programes d´ocupació EMCUJU- Programa de subvencions d´ocupació destinades a la contractació de joves qualificats per entitats locals i EMPUJU - Programa de subvencions d´ocupació destinades a la contratació de joves per entitats locals, ambdós, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Árees