Formulari de cerca

Rafelbunyol s'adhereix a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible
Rafelbunyol ja forma part de l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible, campanya que impulsa la Generalitat amb l'objectiu de divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de Nacions Unides entre els alumnes de primària, secundària, batxillerat i formació professional.
5/02/2018

El director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, i l'alcalde de Rafelbunyol, Francisco López, han presentat aquesta campanya en la localitat i han formalitzat l'adhesió d'aquest municipi a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible.

Després de la suma de Rafelbunyol a aquesta iniciativa, l'Aliança de Desenvolupament Sostenible ja aconsegueix a un total de 36 municipis valencians, ajuntaments que han subscrit el seu compromís en la divulgació dels ODS.

El director general de Cooperació i Solidaritat ha posat l'accent en la importància de seguir treballant a nivell municipal per a "sensibilitzar i implicar a la ciutadania amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que cerquen posar fi a la pobresa, lluitar contra les desigualtats, la injustícia i fer front al canvi climàtic".

Per a Federico Buyolo “es tracta de generar aliances per a gestionar junts en la mateixa dinàmica, fer una gran xarxa per a territorializar els Objectius de Desenvolupament Sostenible i contribuir, entre tots a la millora del planeta”, ha dit.

A partir d'aquest moment el municipi de Rafelbunyol serà inclòs en les activitats que es generen entorn a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible amb activitats per als escolars i campanyes de conscienciació per als veïns.

Per la seua banda, l'alcalde de la població, Fran López, va explicar que “estem molt satisfets amb la signatura d'aquest conveni que suposarà desenvolupar en les escoles activitats ajuste al desenvolupament sostenible. Anem cap a un món on el desenvolupament sostenible ha de prevaldre i és important que Generalitat i Ajuntaments siguem abanderats d'aqueix objectiu. “

Àrees