Formulari de cerca

Finestreta única empresarial online
El Ple de l'Ajuntament de Rafelbunyol, en sessió celebrada el dia 27 de març de 2017, va aprovar una Moció, a proposta del grup d'Independents de Rafelbunyol, en la qual, amb la finalitat de recolzar al teixit empresarial i fomentar la cultura emprenedora dels joves de la localitat, es va acordar instal·lar en la pàgina web de l'Ajuntament l'accés a la "Finestreta Única Empresarial-VUE".
 
El servei Finestreta Única Empresarial Online pretén universalitzar la labor d'assessorament per a la creació d'empreses i suport a emprenedors que presta la xarxa de Finestretes Úniques Empresarials (VUE) de les Cambres de comerç espanyoles. Per a açò, ofereix un servei d'assessorament online obert i gratuït, que aspira a mantindre un alt nivell de qualitat, eficàcia i rapidesa en la gestió de les consultes rebudes.
 
Al mateix temps, pretén oferir a l'emprenedor i a l'empresari, des d'un únic portal, tots els recursos oferits en internet per les diferents administracions públiques espanyoles i la xarxa cameral, amb l'objectiu de facilitar la creació d'empreses:

Si Vé. desitja accedir a la informació de la V.O.I. pot fer-ho a través del següent enllaç:

http://www.ventanillaempresarial.org/opencms/opencms/es/Inicio/

 

 

Àrees