Formulari de cerca

L'alcalde es reuneix amb els becats i becades a "La Dipu et Beca"
La joventut de “La Dipu et beca” ja ha començat a treballar en els seus corresponents departaments municipals. Per això, ahir l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, es va reunir amb els becats i becades per donar-los la benvinguda.
9/07/2018

Un encontre que va voler aprofitar per a animar a tot l’equip a esprémer al màxim l'experiència, per tal d'aprendre i d'aprofitar aquesta beca el més possible.

Els va suggerir no tindre por a preguntar i a equivocar-se, ja que, segons Fran López, “l'objectiu de la beca és aprendre però també aportar noves idees i suggeriments als seus corresponents àmbits.”

Com cada any, aquest estiu uns quants becaris poden gaudir del programa “La Dipu et Beca”, una forma educativa i remunerada d'endinsar-se en el món laboral.

Els xics i xiques, els quals es troben en aquests moments realitzant carreres universitàries, estudis superiors i de formació professional, gaudiran d'aquesta oportunitat gràcies a aquest programa durant el període de durada, el qual comença l'1 de juliol de 2018 i finalitza, com a màxim, el 31 d'agost de 2018.

En aquesta edició de la beca s'han seleccionat 9 estudiants per a les àrees de comunicació, història, joventut, esports, administració, policia, biblioteca i residència.

Àrees