Formulari de cerca

Rafelbunyol posa en marxa dos tallers d'ocupació per a 24 persones
14/06/2017

L'Ajuntament de Rafelbunyol ocupa a 24 persones en dos tallers mixtos d'ocupació i formació de Garantia Juvenil, posats en marxa a través del Servef, amb una duració d’un any.

Dins del projecte T’Avalem, 20 joves de 18 a 30 anys, han comencen aquesta setmana la seua formació i ocupació en aquests dos tallers d’Atenció Sociosanitària a persones dependents, un per a treballar en Institucions i l’altre en atenció domiciliària. Una presentació d’inici de curs que va a comptar amb la presència de la regidora Alicia Piquer i el regidor Santi Bellver.

Aquests tallers que han permès la contractació de 24 persones aturades han sigut cofinançat per la Generalitat, el Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu, en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, amb  389.059,20 euros.

La selecció de personal, tant docent com de l'alumnat, s'ha realitzat de manera exclusiva a través d'Oferta Pública d'Ocupació al Servef.

La finalitat d'aquests tallers és desenvolupar una política activa d'ocupació i tractar d'augmentar les opcions d'ocupació de la joventut aturada. Així s'aborda Atenció Sociosanitària a persones dependents tan a domicili com en institucions com a futures eixides laborals per a l’alumnat.

La particularitat d'aquests Tallers d'Ocupació es centra en la integració de la formació, l'experiència i la realització de tècniques de cerca d'ocupació i autoocupació, així com la percepció d'un salari amb el qual s'intenta pal·liar la crisi econòmica actual.

Els alumnes-treballadors d'aquests tallers d'ocupació reben alhora formació específica en cada àrea, formació complementària en matèries comunes (llengua, valencià, anglès, matemàtiques,…) així com un curset d'alfabetització informàtica i un altre de prevenció de riscos laborals.
 

Àrees