Formulari de cerca

  • Rafelbunyol compta amb un parc per a gossos. Unes instal·lacions, situades en el sector I de la localitat, que ha construït la Regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Rafelbunyol amb la col·laboració dels alumnes i alumnes del Taller d'Ocupació Rafelbunyol II del Servef.

    La iniciativa sorgeix perquè la població de cans domèstics ha anat augmentant i el consistori ha considerat que “s'ha d'anar més enllà de les normes i les sancions necessàries per garantir la convivència veïnal i hem de pensar a adequar espais per als animals” afirma el Regidor de Parcs i Jardins Santiago Bellver.

    Per aquest motiu, s'ha dissenyat aquest espai natural en el qual els propietaris i propietàries de gossos poden gaudir amb les seues mascotes en un entorn adequat, on, sota la seua supervisió i mantenint una convivència adequada amb altres gossos i persones, puguen córrer lliurement. Aquest nou parc està equipat amb dos “pipicans” d'arena, de 4x4 metres cadascun, 2 muntanyes de terra per a jocs i espai suficient perquè córreguen i gaudisquen.

Árees