Formulari de cerca

Dijous
25
Octubre
2018
11
00
Última "Trobada Tu Fas Rafelbunyol"
Dijous 25 d’octubre, a les 11:00 h, tindrà lloc en el Mercat Municipal la setena i última trobada de participació ciutadana “Tu Fas Rafelbunyol”.
11/10/2018

El cicle de trobades Tu Fas Rafelbunyol finalitza amb la realització de la setena d’aquestes, el proper dijous 25 d’octubre, a les 11:00 h, en el mercat de la localitat.

Durant els darrers tres mesos, i emmarcades en el projecte de participació ciutadana Rafelbunyol Amb Tu, l’ajuntament de la localitat ve realitzant diverses trobades entre l’alcalde i diferents col·lectius del municipi, a les quals la ciutadania exposa les seues preocupacions, necessitats, demandes i propostes de millora al voltant de qualsevol aspecte de la localitat, dialogant i tractant-los col·lectivament.

Segons l’Alcalde de Rafelbunyol, Francisco López López, “les trobades Tu Fas Rafelbunyol suposen un espai de participació ciutadana molt important pel tractament conjunt, entre l’ajuntament i el veïnat, que en elles es produeix, sobre diferents aspectes del municipi i de la seua gent, i així abordar millor les polítiques públiques municipals”.

Àrees