Formulari de cerca

 • Els Programes Formatius de Qualificació Bàsica són projectes amb continguts professionals i el seu objectiu és proporcionar als joves entre 16 i 21 anys d'edat, una formació mínima en una professió amb demanda en el mercat laboral, ampliant les seues possibilitats d'inserció professional. Constitueixen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l'alumnat que ha abandonat l'ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l'Educació Secundària Obligatòria. Aquests programes s'adapten a les circumstàncies personals dels seus destinataris i possibilita la inserció sociolaboral d'aquests.
   
  Durant el curs 2016/2017 s'estan impartint dues modalitats:
   
  OPERACIONS AUXILIARS DE FABRICACIÓ MECÀNICA
   
  S'imparteix una Formació Bàsica: de les àrees Lingüístic-Social, científic-matemàtica, Formació i Orientació Laboral, Prevenció de riscos laborals i Qualitat Medi-Ambiental i el mòdul d'Activitat física i Esport una Formació Específica de soldadura, alumini i metall en el propi centre. A final de curs, en el mòdul de Formació en Centres de Treball, realitzen pràctiques en empreses, la qual cosa facilita la seua inserció laboral.
   
  REPRODUCCIÓ DE MOTLES I PECES CERÀMIQUES ARTESANALS
   
  És una modalitat per a alumnes entre 16 i 21 anys amb Necessitats Educatives Especials amb discapacitats físiques o psíquiques, amb un nivell d'autonomia personal i social que els permeta, a través de la realització d'aquesta acció formativa, accedir i mantenir un lloc de treball. La seua durada és de dos cursos amb l'objectiu de facilitar un procés d'aprenentatge adaptat a les seues necessitats. S'imparteixen els mòduls de Formació Bàsica: Lingüístic-social, Científic-matemàtic, Formació i orientació laboral, Prevenció de riscos laborals i qualitat mitjà-ambiental, Activitat física i esport; i Formació Específica: Reproducció de peces ceràmiques artesanals mitjançant motles, i pràctiques en el propi centre.

Noticias

  1/12/2017
  Aquest matí ha tingut lloc un esmorzar informatiu sobre l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible Integrat de Massamagrell, Rafelbunyol i Museros, amb la presència dels alcaldes i l'alcaldessa d'aquests municipis.
  30/11/2017
  L'Ajuntament de Rafelbunyol, amb motiu de la commemoració, el 3 de desembre, del Dia Internacional de Persones amb Discapacitat, ha posat en marxa una sèrie d'activitats amb l'objectiu de fomentar la integració real de les persones amb diversitat funcional.
  27/11/2017
  Convocatòria de la Concessió d'Ajudes per a l'obtenció de la targeta de transport de metre de ferrocarrils de la Generalitat Valenciana destinades a persones jubilades i pensionistes.
  21/11/2017
  Durant el matí del dilluns 20 de noviembre va tindre lloc el I Encontre del Pla d'Igualtat del Projecte Global de l’Horta Nord. L'acte, celebrat a la Casa de Cultura de Rafelbunyol, inaugurat pel president de la Mancomunitat, José Vicente Andreu Castelló, i clausurat per l'alcalde de Rafelbunyol, Francisco Alberto López López, es va compondre de tres taules redones en les quals es van tractar distints assumptes relacionats amb la igualtat de gènere.

Agenda

Árees