Formulari de cerca

La Policia Local reanima a un infartado a Rafelbunyol
Els agents van utilitzar un desfibril·lador per a recuperar les constants vitals de l'home abans que arribara el SAMU
12/12/2017

Tres policies locals van aconseguir reanimar a un home de 53 anys amb un desfibril·lador després que patira una parada cardiorrespiratòria en el seu domicili en la localitat de Rafelbunyol. Els fets van ocórrer sobre les 12.40 hores del dissabte. La dona de la víctima va cridar al 112 per a demanar auxili després que el seu marit perdera el coneixement en la cuina de la seua casa.

Després de rebre l'avís de l'emergència sanitària, tres agents de la Policia Local de Rafelbunyol es van mobilitzar amb urgència i van acudir a l'adreça indicada per la dona.

Un dels agents va practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar a l'home, mentre un altre li obria la boca i el tercer policia parlava per telèfon amb un metge del SAMU per a seguir les seues indicacions. Després de les descàrregues elèctriques recomanades per desfibril·lador, els agents van recuperar les constants vitals de la víctima. Posteriorment va arribar una metgessa del centre de salut de Rafalbunyol i un equip del SAMU, que van continuar les maniobres de reanimació. Una vegada que l'home estava estabilitzat, una ambulància ho va traslladar a l'Hospital Clínic, on va quedar ingressat en la unitat de vigilància intensiva. Els sanitaris van felicitar als policies per la seua ràpida i eficient actuació.

Aquest és el segon cas intervingut enguany per la Policia Local on la ràpida actuació dels agents i l’ús del desfibrilador ha permés que els danys sufrits no foren més greus.

Árees