Formulari de cerca

Cloenda dels tallers T'Avalem
20 joves ja tenen la seua titulació d'Atenció Soci sanitària a persones depenents
4/06/2018

L’alumnat de T’Avalem celebrà el passat divendres la seua cloenda de curs, un projecte gràcies al qual l'Ajuntament de Rafelbunyol pogué ocupar a 24 persones durant un any en dos tallers mixtos d'ocupació i formació de Garantia Juvenil, posats en marxa a través del Servef.

20 joves d’entre 18 a 30 anys concloïen, amb un acte institucional de lliurament de diplomes entre rialles i llàgrimes, la seua formació i ocupació en aquests dos tallers d’Atenció Sociosanitària a persones dependents, un per a treballar en Institucions i l’altre en Atenció Domiciliària.

Un fi de curs que va presidir, l’Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, qui va animar als i les joves a continuar amb la seua formació, rememorant la frase de Nelson Mandela de “L’educació és l’arma més poderosa per a canviar el món” a més d’estar segur de què la titulació obtinguda les obrirà les portes al mercat laboral.

La finalitat d'aquests tallers ha sigut desenvolupar una política activa d'ocupació i tractar d'augmentar les opcions d'ocupació de la joventut aturada. Així s'aborda Atenció Sociosanitària a persones dependents tant a domicili com en institucions com a futures eixides laborals per a l’alumnat.

La particularitat d'aquests Tallers d'Ocupació es centra en la integració de la formació, l'experiència i la realització de tècniques de cerca d'ocupació i autoocupació, així com la percepció d'un salari amb el qual s'intenta pal·liar la crisi econòmica actual.

Per tot això, l’Ajuntament de Rafelbunyol pretén aconseguir de nou aquesta subvenció per a posar en marxa de nou aquests Tallers d'Ocupació que tenen la particularitat de centrar-se en la integració de la formació, l'experiència i la realització de tècniques de cerca d'ocupació i autoocupació, així com la percepció d'un salari amb el qual s'intenta pal·liar la crisi econòmica actual

Àrees