Formulari de cerca

Dia de la Pilota i el Sopar Popular
Rafelbunyol celebra hui el seu tradicional Dia de la Pilota Valenciana, dins de les festes populars de la localitat. La jornada està dedicada exclusivament a la pràctica i el foment d'aquest esport tan nostre.
6/09/2018

El dia començà amb les partides de l'Escola de Pilota de les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil a les 9:00 h. El matí continuà amb la IV Edició del Concurs de Truites celebrat a la plaça de l'Ajuntament a les 10:00 h. Enguany hi han participat una quinzena de grups. José Bayarri ha sigut el guanyador d'aquest concurs que ha sigut el preludi d'un esmorzar popular amb vi, cacauets i olives a càrrec del Consistori.

 

Diferents partides de pilota, disputades per categories Amateur, Juvenil i Professional i organitzades pel Club de Pilota Valenciana de Rafelbunyol, es duran a terme al llarg de tot el dia.

 

A la vesprada, el Club realitzarà un homenatge a dos dels més grans jugadors locals, Campos i Julio, així com a la memòria de Juan Serra Micalet.

 

Per a finalitzar el dia, l'afició de la pilota valenciana podrà delectar-se amb una partida de professionals que enfrontarà a Juan, Moro i Julio contra Campos, Coeter II i Alberto.

 

A la nit se celebrarà el Sopar Popular en el carrer Magdalena, on es disposaran taules i cadires perquè qui ho desitge puga sopar en el carrer i gaudir de la música. L'Ajuntament de Rafelbunyol s'ha encarregat que no falte res en aquesta nit tan especial, proveint tot el necessari per a la seua celebració.

 

A les 23:00 h, l'orquestra "Seven Crashers" inundarà de música la plaça de l'Ajuntament. Una vegada conclosa, ni la música ni la festa acabaran, perquè seguidament tindrà lloc una discomòbil en la zona Late Creueta, en la qual ens acompanyarà una xaranga de la Colla de Tabaleters i Dolçainers l'Andana de Rafelbunyol.

 

Àrees