Formulari de cerca

Inauguració de "+Cares"
Aquest matí, com ja és tradició per a donar la benvinguda a la Festes Populars de la localitat, el Taller de Pintura local ”Núvols en l’Àtic”, en col·laboració amb l'Ajuntament de Rafelbunyol, ha inaugurat la seua exposició de autoretrats “+cares”.
27/08/2017

En aquesta exposició sota la coordinació del seu professor Josep Llopis, han participat 14 alumnes d'aquest taller: Ángela Badias Agustí, José Manuel Esborres Orón, Mila Carbonell Gaspar, José Castillo Meroño,Mª Ángeles Civera Vázquez, Amparo Durà Parets, Pilar Felix Sancho, Daniel Fenollosa Cervelló, Marisa Font Santiro, Carmen Marco García, Manuel Martí García, Charo Emmuralles Delgado,Nieves Pastor Ros i Puri Sepúlveda Lamuela.

 

El dibuix, i la seua capacitat expressiva, és el protagonista de l'exposició “+cares”. La mostra ens convida a descobrir l'art des d'una visió diferent en cada obra, a posar a prova com ens canvia la percepció de la imatge en funció de la informació que tenim de sobre aquesta imatge.

 

L'objectiu del taller en la realització d'aquesta mostra ha sigut crear retrats amb una gràfica expressiva a partir de la percepció del propi autor. Per a açò, s'utilitza l'observació fotogràfica, i les tècniques i procediments propis del Pop Art americà (Warhol) i espanyol (Equip Crònica) per a generar retrats cridaners.

 

Una exposició que estarà oberta al públic fins al pròxim 5 de setembre en la Sala d'Exposicions de la Casa de la Cultura per als qui desitgen visitar-la.

 

Árees