Formulari de cerca

Rafelbunyol inaugura l'exposició "No em toques el whatsapp"
Aquesta mostra arreplega el rebuig cap a la violència de gènere i pretén conscienciar a la població de la importància de créixer en igualtat
7/11/2017

Des de les regidories de Joventut, Cultura i Igualtat, s'ha inaugurat l'exposició "No em toques el Whatsapp", oberta al públic fins al pròxim 16 de novembre.

 

La mostra, cedida per la Institut Valencià de la Joventut per a sensibilitzar sobre aquest tema als i les joves de la Comunitat, es troba emmarcada dins de les activitats organitzades pel Consistori amb motiu del "Dia internacional contra la violència de gènere" .

 

La inauguració d'aquesta exposició, en la qual es poden veure les instantànies guanyadores del certamen que el IIVAJ va convocar el passat any, ha comptat amb la presència de l'alcalde, Fran López i la visita de l'alumnat de primer D de l'IES Rafelbunyol

 

12 alumnes que han pogut testificar amb aquesta mostra el rebuig per part de la població més jove a la violència de gènere.

 

Una interessant exposició que pretén transmetre valors de convivència, educació i respecte, davant el qual significa l'existència, encara hui dia, d'actituds violentes contra les dones. Es tracta de conscienciar a tota la societat de la realitat de moltes dones i de la necessitat d'ajudar-les denunciant qualsevol manifestació o indici de violència contra elles.

Àrees