Formulari de cerca

Rafelbunyol ret homenatge a la Gent Gran
L’Ajuntament de Rafelbunyol celebra hui el “Dia de la Gent Gran”, brindant homenatge a les persones majors de la localitat amb un dia replet d’actes de commemoració i del reconeixement que es mereixen.
3/09/2018

Aquests actes han començat a les 12:00 h, quan la Corporació Municipal, acompanyada de la Banda de Música “La Primitiva” de Rafelbunyol, ha arreplegat en la Llar del Jubilat els i les majors que aquest any han complit o compliran els 75 anys, per fer-los entrega d’un ram de flors i acompanyar-los a una missa en acció de gràcies a la nostra patrona, la Mare de Déu del Miracle.

 

Més endavant, al migdia, se celebrà un multitudinari dinar de fraternitat en el Tentadero La Paz, el qual s’allargarà fins a la vesprada amb l’actuació a les 18:30 h de l’Orquestra de l’Escola de “La Primitiva” de Rafelbunyol, als jardins de la Residència Verge del Miracle.

 

A les 19:30 h, la UDP (Unió de Pensionistes de Rafelbunyol) ha organitzat un multitudinari bingo per a tota la població en la plaça de l'Ajuntament. Quan aquest finalitze, i després d’un xicotet descans, arriba el moment més especial de la nit, el Show de Rosita Amores.

 

Per donar fi a aquesta jornada intensa, a partir de les 00:30 h, se celebrarà el “Remember Nit Festival” a la zona Late Creueta.

Àrees