Formulari de cerca

Adhesió al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana 2016-2020
L'Ajuntament de Rafelbunyol va aprovar, durant la seua última sessió plenària adherir-se al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana 2016-2020.
19/01/2018

És una prioritat d'aquest govern millorar la salut i el benestar de la població de manera sostenible, eficient i continuada, considerant la salut com una realitat determinada per l'entorn físic i social on vivim.

El Pla de Salut és l'instrument estratègic de planificació i programació de les polítiques de salut a la Comunitat Valenciana. Persegueix millorar el nivell de salut i reduir les desigualtats en salut en la nostra societat, amb actuacions concretes des de l'administració i comptant amb la participació de la ciutadania.

El Ple també ha aprovat una declaració institucional per a l'adhesió de Rafelbunyol a la “Declaració de Shanghái sobre ciutats saludables”, que suposa el compromís  dels governs locals espanyols amb la promoció de la salut i el desenvolupament urbà sostenible i el reconeixement que la salut i el benestar es troben en la base de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament i els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La “Declaració de Shanghái sobre ciutats saludables” assenyala que la salut és un dret universal, un recurs essencial per a la vida diària, un objectiu social compartit i una prioritat política per a tots els països. En aquest sentit, les ciutats i les comunitats són entorns essencials per a la salut.

Àrees