Formulari de cerca

 • La situació social actual en la qual vivim exigeix un compromís d'actuació urgent per part d'aquesta corporació. Tenint en compte que la població atesa presenta un elevat grau de vulnerabilitat i risc d'exclusió social no solament hem d'actuar, sinó que hem de fer-ho amb els adequats cànons d'eficàcia i immediatesa. Per tot açò, aquest Ajuntament considera la prestació de Serveis Socials com a essencials i prioritaris, assumint-los com una competència pròpia del mateix

Noticias

  27/11/2017
  Convocatòria de la Concessió d'Ajudes per a l'obtenció de la targeta de transport de metre de ferrocarrils de la Generalitat Valenciana destinades a persones jubilades i pensionistes.
  17/11/2017
  Ja podeu consultar les Bases, Sol·licitud i Edicte de la Campanya d'Aliments per a Nadal 2017.
  14/11/2017
  La Regidoria de Benestar Social ha posat en marxa el programa "Un/a xiquet/a, un joguet" Nadal 2017-2018, amb l'objectiu de garantir que cap menor empadronat en el municipi, pertanyent a una unitat de convivència en risc d'exclusió social, es quede sense rebre un regal aquest Nadal.
  13/11/2017
  L'Ajuntament de Rafelbunyol, a través de la regidoria de Benestar Social, ha posat en marxa un taller d'estimulació de la memòria, dirigit a persones majors de 60 anys.

Árees