Formulari de cerca

Telecentre
El Telecentre de la Biblioteca és el servei d’accés a Internet lliure i gratuït. Està format pel conjunt d’ordinadors amb connexió a Internet a disposició dels seus usuaris. El seu accés és gratuït, únicament cal estar en possessió del carnet d’usuari de la Biblioteca Pública Municipal.
 
La finalitat d’aquest servei és proporcionar accés lliure i gratuït a Internet. Principalment, els ordinadors es destinaran a la recerca d’informació, la investigació i l’aprenentatge dels usuaris.
 
El servei està conformat per quinze ordinadors d’accés lliure, una impressora, servei d’escaneig i un lector de DNI electrònic, connexió de línia amb fibra òptica i connexió WIFI, per a poder utilitzar dispositius portàtils personals mitjançant contrasenya.
 

Normativa

El Telecentre té una normativa d’ús, la qual s’haurà de respectar: cal estar en possessió del carnet de la Biblioteca; els menors de 18 anys, a més, han d’aportar una fitxa d’autorització signada pel pare/mare o tutor legal per tal d’accedir-hi. (enllaç a l’autorització per a menors de 18 anys que desitgen utilitzar el telecentre).
 
Els adults utilitzaran un ordinador, mentre que els i les menors de 12 anys hauran d’estar acompanyats d’una persona adulta.

 

Àrees