Formulari de cerca

L'Ajuntament de Rafelbunyol assisteix a Madrid a l'III Congrés Ciutats Intel·ligents
27/04/2017
L'Alcalde de Rafelbunyol, Fran López i el Regidor d'Urbanisme i Serveis Municipals, Santiago Bellver, acompanyats de les Tècniques del Departament d'Urbanisme i Projectes Europeus, han estat presents en les jornades de la 3a edició del Congrés Ciutats Intel·ligents, que organitzen el Grup Tecma Xarxa i el Forum Sectorial de Ciutats Intel·ligents. 
 
L'esdeveniment, ja consolidat com el principal fòrum de referència professional sobre la temàtica, permetrà al consistori conèixer l'espectre urbà, social, tècnic, legal i d'oportunitats que proporcionen les Ciutats Intel·ligents.
 
En el mateix es pretén potenciar l'intercanvi de coneixement i experiències sobre les Ciutats Intel·ligents a Espanya, amb l'ús de la tecnologia i la innovació com a eines base del seu desenvolupament. Per a açò, aborda les principals temàtiques relacionades amb la Ciutat Intel·ligent d'una manera transversal, multidisciplinària i multisectorial, mostrant iniciatives que s'estan desenvolupant actualment en el nostre país.  
 
En l'III Congrés Ciutats Intel·ligents s'han abordat una àmplia varietat d'àrees i temàtiques entre les quals destaquen la innovació social i la participació ciutadana, l'accessibilitat i lamovilidad urbana, l'eficiència energètica i el medi ambient urbà, la resiliència i el canvi climàtic, l'economia i la gestió intel·ligent, els serveis públics i la transformació digital, entre uns altres.

 

Árees